Preambul

Jam krenar për besimin që një shumicë e pazakonshme zgjedhësish investuan tek ne, Aleanca për(...)

 Preambul
Programi i trashëgimisë kulturore 2013-2017
Programi i trashëgimisë kulturore 2013-2017

Për një vizion afatgjatë zhvillimi

Programi i kulturës 2013-2017

Një reformim i qëndrueshëm institucional

Programi i kulturës 2013-2017
Buletini Javor
Buletini Javor

BULETINI JAVOR

Shërbimi me publikun

Shkarkoni formularin

Shërbimi me publikun

Shpëto Thesarin

Shpëto Thesarin

Shpëto monumentin!                             Shpëto kulturën!

më shumë
Fototeka Marubi

Fototeka Marubi

Në kërkim të arkitektëve për të ndërtuar MARUBIN

më shumë
Rrjeti Europian Për Letërsinë Dhe Librat

Rrjeti Europian Për Letërsinë Dhe Librat

përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

më shumë

Video

Foto

Konkursi për Fototekën Marubi

Konkursi për Fototekën Marubi

Thesari “Marubi” është një thesar që duhet të vendoset në zemër të Shkodrës, sepse vetëm aty ai është i sigurt. Thesarin “Marubi” ne nuk duhet vetëm ta sigurojmë, por edhe ta gëzojmë.
Shih foto galeri
Shqipëri-Kosovë

Shqipëri-Kosovë

Aktivitete të përbashkëta kulturore

më shumë